Boots foredrag 22.04

Innledningsvis introduserte Boots regionsleder, Roy Ranjord, litt om sommerakademiet og kurs som Boots tilbyr; det skal bli holdt kveldskurs for farmasistudenter fra høsten 2013. Mer informasjon  om kveldskursene kommer senere.

Selve Boots foredraget ble holdt av Åse Andresen med temaet “Kosttilskudd – fra vugge til gyngestol”, altså kosttilskudd for ulike aldersgrupper. Åse Andresen er klinisk enæringsfysiolog, og jobber for Nycomed. Foredraget ble delt opp slik at hun tok for seg hva slags kosttilskudd kan være nyttige for spedbarn, så barn, voksne og de eldre.

Høres dette interresant ut? Kopier av powerpointet hun brukte, ligger i datarommet i lesesal-gangen (+ noen penner som folk kan bare ta).  Anbefales å ta en titt på powerpointet, for det var et veldig bra foredrag.

Denne gangen ble det gitt Nycoplus D-vitaminer fra Nycomed i goodiebags. I tillegg ble det gitt ansiktsscrub fra Botanics og leppestift fra No7 for jentene, mens guttene fikk en såpesett fra No7.

Etter foredraget ble det pizza-spising på 3069.

Så dette var bare en kort oppsummering for de som er interressert i hva som skjedde på Boots foredrag 22.04 🙂