Påmelding til hytteturen

I år blir hytteturen arrangert helgen 25.10-27.10. På grunn av begrensede plasser på hytta, som ligger ca. 30 minutters busstur utenfor Bergen, er det satt av 10 plasser per kull (fra kull11-kull13) Det betyr at det er førstemann til mølla!  Frist for påmelding er mandag 7. oktober! Hvis antall plasser per kull ikke er fullt opp innen 7. oktober, vil det åpnes for påmelding for alle.

Det vil være diverse aktiviteter, masse kos, god mat og super stemning! Det som hører med til en fantastisk hyttetur! 🙂

Prisen for å delta er 250 kroner for Generica-medlemmer og 275 kroner for ikke-medlemmer. Har du fremdeles ikke betalt medlemsavgiften, men ønsker å være medlem, kan dette gjøres i samme slengen. Prisen inkluderer middag lørdagskveld (kanskje også fredag) og opphold. Vi tar buss sammen utover (som må betales selv, men det er ikke snakk om mer enn ca. 30 kroner èn vei).

For påmelding:

Send mail med navn og kull til styret@generica.no, og skriv i emnet: Påmelding til hyttetur. MERK: påmelding er bindende! Dere vil få en bekreftelsesmail tilbake om dere har fått plass, og dere kan da betale til Genericas kontonummer: 3411 28 63062.

Mer informasjon angående avreisetider, aktivitetsplan o.l. kommer!! 🙂 Og har du noen spørsmål, er det bare å sende en mail!

 

UPDATE:

Hytteturen er desverre avlyst!

1 comment for “Påmelding til hytteturen

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *