NoPSA Nasjonale Kongress 2014

Påmeldingen til Norwegian Pharmaceutical Students’ Associations (NoPSA) Nasjonale Kongress 24.-26. januar 2014 har nå åpnet og da gjelder førstemann til mølla-prinsippet!

For å melde deg på, laster du ned registreringsskjemaet som er vedlagt og følger prosedyren som står på skjemaet.

OBS: Er du medlem av din lokale farmasistudentforening er du også medlem av NoPSA: Generica-medlem = NoPSA-medlem.

Temaet for kongressen er: “Tilpasning av legemidler til spesielle pasientgrupper”, så her vil du få høre spennende forelesninger knyttet til temaet, samt få være med på ulike workshops og trainings. Denne kongressen er for deg som ønsker mer faglig tyngde. Du vil også kunne møte farmasistudenter fra hele Norge og bygge relasjoner med mange nye og flotte mennesker!

Dette er en opplevelse for livet, så ikke nøl med å melde deg på 😉

Du vil også kunne finne informasjon om kongressen på denne facebooksiden:

Har du spørsmål? Da kan de sendes til: president.nopsa@gmail.com, treasurer.nopsa@gmail.com eller ls.nopsa@gmail.com

Håper å se deg på NoPSA-kongressen i Oslo!
NoPSA styret 2013/2014