Skiweekend 2014

Det vil bli arrangert Skiweekend den 4.-6. april.2014 🙂

Alt er ikke bestemt enda, men det regnes med at det kommer til å koste et sted mellom 500 og 1000 kr, de siste årene har det kostet litt i overkant av 500 kr, og det skal prøves å holde på det nivået.

PÅMELDING:
Man melder seg på ved å klikke på linken under og skrive navnet sitt inn i lista! Det er bindene påmelding så når du først har skrevet deg på er det ingen vei tilbake… Vi setter frist til 12. desember siden det er eksamenstid nå, men det er også førstemann til mølla pga. begrensede plasser, så jo tidligere du skriver deg på jo sikrere er du en plass!

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AlgHxd8X8mXjdE1uZmdOOXZJRXYtZ2NhMm1HQnVfa2c&usp=sharing#gid=0


For dere som ikke har vært med på skiweekend før:
Vi reiser til Myrkdalen i Voss med buss fredag ettermiddag, det tar ca 1,5 time fra Bergen. Der innlosjerer vi oss i hytter. Skiweekend arrangeres sammen med farmasistudenter fra Oslo så vi har muligheten til å bli kjent med nye mennesker. På fredagskvelden har vi vinterleker i slalombakken der dere blir delt inn i lag. På dagen på lørdag og søndag er det mulig å stå i bakken, gå langrenn eller bare kose seg enten inne eller ute! På kveldstid går vi sammen på aferski!

Meld dere på! 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *