Årsmøtet vår 2014

Generica-styret vil bare beklage så mye for sent forvarsel til årsmøtet!

Men her kommer innkallelsen:

Årsmøtet blir arrangert torsdag den 30.januar kl.18.00 på 3069 på Realfagsbygget.

Under årsmøtet skal det bli valgt et nytt Generica-styret, så hvis man er interresert i å vite mer om vervene, så er det bare å trykke seg inn på denne linken og lese mer om de enkelte vervene der. Hvis det er noe mer dere lurer på, så er det bare å sende en mail og spør 🙂 De som har lyst å stille seg til valg, men kan ikke være tilstede under årsmøtet, kan sende en mail til styret@generica.no.

OBS! Man MÅ være medlem av Generica for å kunne stille seg til vervene i Generica-styret, samtidig for at man skal kunne stemme på diverse ting under årsmøtet. Hvis man ikke har betalt enda, så kan man betale inn 100 kr til kontonummeret: 3411.28.63062 innen 26.01.13 (husk merk navn og kull), eller så kan man betale kontant under årsmøtet. (De som allerede har meldt seg inn i høsten er fortsatt Generica-medlemmer).

Vedtektene for Generica er sendt ut til studentmailene deres. Les igjennom vedtektene, og kom med forslag om endringer hvis man vil. Forslagene må sendes til styret@generica.no innen 26.01.13.

For de som er leder i undergruppene: send en powerpoint-slide om deres undergruppe til leder@generica.no.

Fullstendig agenda for møtet kan du finne her: Agenda for årsmøtet vår 2014

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *