Skiweekend 2015

Nå er vi klare til å begynne å ta i mot påmeldinger for neste års Skiweekend. Arrangementet vil foregå 6.-8. mars 2015, så sett av helga!

For dere som ikke har vært med på arrangementet før, så reiser vi med buss opp til Myrkdalen i Voss fredag ettermiddag, på kvelden blir det farmasøytiske vinterleker utendørs, med fine premier! Resten av helga er det relativt fritt arrangement, med mulighet for å stå/gå på ski, strikke, synge, le, drikke, spille spill, gå tur… Ja, bare fantasien setter begrensinger.

Jobber også med å få til et felles arrangement lørdag kveld, men det er ikke helt satt enda. På søndag reiser vi hjem med buss ca. når bakken stenger. Vi vil bo i hytter med rundt 8 personer på hver hytte, og vi prøver å sette sammen hvem som bor på hver hytte, sånn at alle får mulighet til å bli kjent med nye mennesker. 

Et viktig poeng er at man ikke må stå på ski for å være med på skiweekend, hvert år er det mange deltagere som ikke har med ski, og de har det minst like gøy som resten.

Skiweekend har blitt arrangert hvert år siden farmasiutdanningen startet opp i Bergen. Dette er virkelig arrangementet for å bli kjent på tvers av kullene, særlig nå siden mange av oss ikke lenger møtes daglig. Vi jobber også med å få med oss en gjeng fra universitetet i Oslo, som har vært en stor suksess tidligere år. Vi i skikomiteen gleder oss veldig og håper på mange påmeldte.

Vi starter altså påmeldingen nå, for å melde deg på trykker du på linken (https://docs.google.com/…/1AYO1_yeAkGjOsyvqhEpeyXTbuV…/edit…) og skriver navnet ditt på lista. Desverre kan vi ikke komme med en endelig pris på arrangementet, 600 kr er et anslag, men ingenting kan garanteres, siden prisen avhenger av flere faktorer. Husk at påmelding er bindende. Påmeldingsfristen er satt til 10. desember.

På http://myrkdalen.no/ kan dere finne litt informasjon om destinasjonen, og hvis det ellers er noe dere lurer på så er det bare å spørre Vegard Røyneberg.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *