Veterinærmedisinkurs

FFU arrangerte denne uken et to-dagers kveldskurs med innføring i veterinærmedisinsk farmakologi og fysiologi. Med hele 71 påmeldte var det tydelig at dette var noe som vekket interesse hos farmasistudentene. Veterinæren Tale Negard hold et interessant foredrag om de ulike oppgavene en veterinær har, lovgiving om blant annet forskriving av resepter, forskjeller på ulike dyrearter og deres respons på ulike legemidler samt om antibiotikaressistens. Et kompendium av foredraget vil bli sendt ut på mail til alle.

I tillegg ble det servert pizza den første dagen og asiatisk mat den andre dagen, noe alle studenter setter ekstra pris på. Noen flinke jenter hadde også bakt deilige kaker til kaffen/teen.

Takk for bra oppmøte og til Tale Negard!

Sultne studenter i matkø