Tidenes hyttetur!

Den store nye hytteturen 21-23. september nærmer seg, og vi i Generica gleder oss til å reise på tur. Vi har vert å besøkt den idyllisk plasserte hytta, og lagt mange artige planer for helga. Det blir lek, konkurranse, foredrag, koselige kvelder, grilling og mer! Vi håper dere blir med på turen, som og er en ypperlig anledning til å bli enda bedre kjent med mange kjekke folk. Både på ditt eget kull og på tvers over kullene 🙂

En liten sniktitt:

Hytten (Ervingen) ligger 40 min med buss unna sentrum(tar buss fra sentrum til Hjellestadskifte). Det tar 10-15 min å gå fra holdeplassen. De som vil bruke trillekoffert kan fint trille helt fram til hytten.  Den ligger på en koselig holme, litt for seg selv, dekket med vakker natur og muligheter! Her kan vi bade og padle kano! Det er en stor åpen plass, der mange kan sitte sammen og mingle.

 

Program!

Fredag:

–          Avreise 17:00? Drepeleken begynner allerede her(kåring av vinner lørdagskvelden)

–          Grilling (fritid, komme på plass på rommene, underholde hverandre med spill og andre morsomheter ;p)

 

Lørdag:

–          Foredrag (ikke altfor tidlig på dagen) – Tema: førstehjelp for farmasøyter

–          Stafetter – deles inn i lag.

–          Hovedmiddag – taco

–          quiz?

–          fri – spill, kos,

 

Søndag:

–          frokost

–          pakke, vaske

–          avreise 1-2 tiden

 Mer detaljert program (og mer nøyaktig tid for avreise) vil komme fortløpende. Tidene som er oppgitt her, er ca de tidene vi kommer til å reise.

Turen er i utgangspunktet ment som en tradisjon for de tre nederste kullene, og siden hytta har 30 sengeplasser, er det satt av 10 plasser til hvert kull. Det er fortsatt noen plasser igjen, men de fylles fortløpende. Her er det første mann til mølla!!

Påmeldingsfrist:  10.september!!

Prisen er 250,- for Generica-medlemmer, og 275,- for ikke-medlemmer. Prisen inkluderer middag lørdag kveld (muligens også fredag kveld) og opphold.

 Påmelding:

Navn og kull til styret@generica.no

MERK: påmelding er bindende. Dere vil få en mail tilbake der vi bekrefter at dere har fått tildelt plass, og det blir da åpnet for at dere kan betale.

 

 

 

2 comments for “Tidenes hyttetur!

  1. Martha
    6. september 2012 at 10:33

    Alright! Dette blir AWESOME!;D

    • 6. september 2012 at 13:36

      yey, det funka!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *